Tekstontwerp | communicatie
aLFA rhO. rEIKT VERDER, VERRIJKT.

Strippenkaart en content-abonnement

Zit je regelmatig zwetend achter je laptop te worstelen met een nieuwsbrief, persbericht of blog? Krijg je maar geen sprankeling in je Twitter- of Facebookpost? En - laat me raden - je hikt ertegen aan een tekstschrijver te regelen? Dan is de Alfa Rho-strippenkaart of een content-abonnement wellicht iets voor jou! Jij telkens blij met een goede tekst, én geen overbodige zweetplekken in je fris gewassen shirt. Typisch gevalletje win-win. 


Strippenkaart
De strippenkaart is bedoeld voor kleine, terugkerende tekstopdrachten voor zzp'ers en mkb'ers. Zonder 'gedoe' met offertes en facturen koop je met de strippenkaart tegen een gereduceerd tarief eenvoudig schrijfuren in en schakel je me in wanneer je me nodig hebt. Voor welk schrijf-, redigeer- of corrigeerklusje dan ook. Eén telefoontje of mailtje is genoeg om snel verzekerd te zijn van een professionele tekst die werkt. Een strippenkaart is één jaar geldig.


Content-abonnement

Met een content-abonnement blijf je top of mind bij je klanten en prospects. We spreken een efficiënte vorm van samenwerking af. Daarna sta ik op vaste momenten per week/maand/jaar klaar om jou en je klanten te verrassen met overtuigende content voor je nieuwsbrief, blog en/of je pagina op Facebook, Twitter, Instagram en/of LinkedIn. Tegen een aantrekkelijk tarief, uiteraard.

Nog 5 redenen om te kiezen voor een strippenkaart of abonnement

1. Je bent verzekerd van professionele en verse content. (Op je site is ook Google daar blij mee!)

2
. Door de regelmatige samenwerking leer ik jou en je bedrijf(s-DNA) steeds beter kennen. Zo heb ik al snel aan een ha woo genoeg en weet jij precies wat je aan me hebt.

3.
Met een abonnement ben je op de afgesproken momenten zeker van een plaats in mijn agenda.

4.
Met de inkoop van uren (strippenkaart) of het maandelijkse abonnementsbedrag profiteer je van een speciaal tarief en weet je precies waar je qua kosten aan toe bent.

5.
Mij je teksten laten schrijven, scheelt je een hoop tijd. En vast ook een flinke portie stress.


Is 't iets voor je? Neem contact op! Dan 
bespreken we je wensen en doe ik je een passend voorstel.