Tekstontwerp | communicatie
aLFA rhO. rEIKT VERDER, VERRIJKT.

Communicatieprofessional in Friesland | Groningen | Drenthe

Ik (ja hoor, daar begin ik de zin mee) ben een communicatiemedewerker werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe (en daarbuiten). Een stevige communicatietante van het type duidelijk, zichtbaar, pragmatisch en creatief. Een communicatieprofessional die snel verbinding maakt met stakeholders op elk niveau. Een organisatietalent met soepele pen, sterk in het vertalen van complexe inhoud naar toegankelijke en aansprekende communicatie. 

Een medewerker communicatie die zin van onzin onderscheidt. Zich open opstelt. Doortastend opereert. Die plezier haalt uit het samen ontwikkelen van strategische en tactische plannen - en ook uit de uitvoering ervan. Een communicatiemedewerker, kortom, die een bijdrage levert aan het succesvol inzetten van communicatie om zo de doelstellingen van je organisatie te helpen realiseren. 

Wat bied ik als communicatieprofessional?

- Advies, ondersteuning en daadkracht in in- en externe communicatievraagstukken
- Inhoud geven aan en produceren van communicatiemiddelen
- Schrijven van teksten voor websites, brochures, nieuwsbrieven, social media, persberichten en andere on-/offline content
- Bijdragen aan de formulering van campagnes en activiteiten
- Organiseren en coördineren van in- en externe evenementen
- Overige communicatiewerkzaamheden

Je kunt me inschakelen voor zowel interim-opdrachten voor kortere of langere tijd, als voor losse opdrachten op uurbasis.